MIDSOMMARAFTON

"STOET" BLEV INSEMINERAD KL 7.30 IDAG. HOPPAS NU BARA ATT DET BLIR EN BEBIS!!!

Väntar på att hovslagaren ska höra av sig så hästarna ska få fina sommarskor =) efter det ska jag ha ett trevligt midsommar firande!!!

GLAD MIDSOMMAR!!!


Midsommar förra året på Öland!!

CIAO

sommarjobb

det går jättebra på nova kliniken och faktiskt är det jätte kul. Det är mkt att hålla reda på men redan på första dagen visste jag rätt så bra hur jag ska hanskas med alla högkostnadskort, inskrivningar och bokningar mm, det svåra är att hålla reda på var alla läkare, sjukgymnaster mm håller hus. Direkt efter jobbet är det hem och byta om för att sedan bege mig till stallet för att rida rida och rida...

 
Imorgon bitti ska jag till veterinären med "stoet". Detta blir 3e gången jag är där, meningen är att hon ska bli brunstig så hon kan bli inseminerad men hon verkar inte alls vara på G. Sen blir det raka vägen till Ystad för att jobba igen. 

Dax att sussa...
 
CIAO

 


sommarlovet var kort!!!

Idag ringde Novakliniken i Ystad till mig och fråga om jag skulle kunna tänka mig att jobba i receptionen. Så imorgon börjar jag!!! 08.00-17.00 måndag- fredag sen blir det raka vägen till stallet... jag som trodde att jag bara skulle glida hela sommaren.. men det ska bli gött med lite extra sommar pengar!!!

I dag blev den här lilla ponnyn riden, jäklen vad pigg hon är för vara 18 bast!!!

Kan skryta med att hon har tävlat i de allra största sammanhang man kan tävla inom i hoppning.

CIAO


 

uppdatering

Skolavslutning i torsdags och våra underbara lärare fick blommor och paket som tack för denna terminen!!


Birgitta
KerstinNär jag kom hem så hitta vi en fästing på Ruuh *URK*Fy fan vad fästingar är äckliga

Lördag fira vi Ludde och dom hade dukat upp så här fint!!!


mmmmm vad gott det var!!!


Idag följde Nickan med mig på en tur med bäbizarna"Lillasyster"


"storasyster" Jag red denna lilla loppan och hon gjorde ett jäkla rodeo hopp med mig så jag flög en halv meter upp i luften och hamna på halsen... HA HA HA 

I morgon blir det ingen sovmorgon, 08.00 ska jag iväg med ett sto till veterinären och sen ska jag rida en liten c- ponny har inte suttit på en sån liten häst på mååååånga miljoner år så det ska bli en upplevelse sen ska "storasyster" ut på en liten skritt runda! KUL KUL!!!  

CIAO

mini klassträff!!!

F*N vad vår arbetsmiljö redovisning gick bra idag och det är så skönt att det är över!!! Nu är det bara en hemtenta kvar som ska skickas in på fredag sen är skolan över ialla fall för 9 veckor!!!

Efter skolan var vi några från klassen som träffades får lite godis dricka och för lite snick snack! En mycket trevlig kväll med andra ord!!!Själv klart var vi tvungna att äta på kingan. Sista gången för den här terminen!Imorgon ska jag äääääääntligen få mysa med min lilla bäbis!!!! =D

CIAO

23.15

Tillbaka i mitt student rum och är väldigt trött. Efter föreläsning och rundvandring begav Maria, Malin och jag oss hemåt för att skriva vårt arbetsmiljö arbete som ska vara klart och ska redovisas i morn. F*N vad jag längtar tills onsdagens lektionerna är över sen består torsdagen enbart av introduktion av nya kurser och sen är det äntligen SOMMAR LOV f*n vad gött det ska bli!!!

saknar min lilla Ruuhis!!! Jag har pratat med johanna 2 ggr idag och hon sa att allt går fin fint med lilla Ruuhan. Och såklart saknar jag min lilla Peter Baby!!!


Ruuh och hennes bror 7 veckor gamla!!!

 
Tjockis magen!!!CIAO

Måndagen den 8 juni!!!

Har precis kommit hem från Marre, där var hennes bror och denna lilla sötnosen var oxå där...
Man bara smälter när man ser henne!!! Hon heter Juni och är 9 veckor gamal!!!

Imorse var jag med Tarajs hos tanläkaren. Hon fick ngr tänder utbyggda eller hur man ska förklara så hon fick ett jämnt och fint bett... fatta ni?

före
efter

fin liret fick dom skjuta fram för Tarajs tyckte det gjorde j*vligt ont när tandläkaren skulle slipa längs tandköttskanten!!
Men fin fint blev det!!!!

Nu kallar sängen på maj, imorgon börjar jag 10.15 och då ska jag infinna mig på skövdes sjukhus för lite föreläsning och rundvandring *kul*

CIAO

TRÄNINGSVÄRK!!!!

Har ridet 2 hästar i går och idag =) helt underbara är dom!!! Har tyvärr inte tagit ngr bilder på dem men jag lovar att dom lär synas i bloggen!!!

Imorgon beger jag mig till Mariestad och ska vistas där till torsdag sen äääääääntligen har jag sommarlov fy F*N vad najs det ska bli!!!!

Under tiden jag är i Mariestad ska Johanna & Daniel ha Ruuh. Dom ska få känna på hur det är att ha hund =D och JOHANNA skäm nu inte bort Ruuhan för mkt så hon rullar hem på torsdag!! Men ni e för goa som vill ha henne medans jag e borta!! PUSS på er!!!

Här e iallafall ngr bilder från österlen tripen:

Fika stop på Olof Viktors!!!

siss hade svårt att välja kaka!!


Söta Elle!!!


lillstrumpan & fågelskrämman =P


*mysigt*


teet var så gott att jag var tvungen att köpa en burk med mig hem!

I morgon blir det frukost hos Tarajs sen ska vi iväg på en grej. Väl hemma igen skall jag rida en häst, hem igen till duschen, packa bilen, hämta Ruuh hos svärmor, lämna Ruuh hos Johanna för att sedan bege mig till MarieTown!! *pust* men det finns inget roligare än ett späckat schema =D

CIAO


trädgård

Idag är det en städ och tvätt dag JIPPI =/ tänk om man hade haft en trädgård att mysa i!!!


CIAO


tapeter

SNIGGA TAPETER & annat smått å gott...


http://www.signerat.se/website1/1.0.1.0/12/1/?item=prod_prod-s1/3612 

CIAO


Johanna minglar i Mariestad!!!

08.00 gick skutan mot Mariestad!!!Vi körde direkt till KINGAN!!!


Johanna tyckter som mig att maten är MKT god!!! =)
centrum


påminner lite om ystad, med små och färg glada hus!!!


hamnen
Det var mkt folk nere vid havet!!!
Ruuh leker i vattnet för första gången i hennes liv!turistbilder =D*mys*
Kling glass som tillverkas i Mariestad!!!


Borta bra men hemma bäst!! nu e vi på väg hem igen!!!


Igår lekte jag en kort stund med Tarajs och jag hitta såpbubblor i hennes bil! =D
Nu väntare jag på att Lillstrumpan och Elle ska ringa så vi kan bege oss ut på österlen... vi är på jakt efter ngt speciellt... vad det är får ni se längre fram... STACKARS Johanna! Hon skulle egentligen oxå med men hon tålde inte Mariestads luften och ligger hemma i sängen och är sjuk =( KRYA PÅ DEJ STUMPAN!!!!

CIAO

08.00

Kör vi mot Mariestad!!

Väl framme ska det lunchas på Kingan och sen blir det en rundvandring i staden!!!CIAO!!!

RSS 2.0